• Royal Albert Hall (map)
  • Kensington Gore
  • London, SW7 2AP
  • United Kingdom

Johtajuuskonferenssi 4.–5. toukokuuta 2015

Kansainvälinen Alpha Leadership Conference on kaksipäiväinen johtajuuskonferenssi täynnä ylistystä ja opetusta hengellisestä palvelutyöstä. Konferenssi pidetään Lontoossa (Royal Albert Hall) 4.-5. toukokuuta 2015, tapahtuman järjestäjinä toimivat Alpha International ja HTB-seurakunta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Alfan kansainvälinen viikko 2.–6. toukokuuta 2015

Alfan kansainvälinen viikko (Alpha Global Week 2015), sisältäen johtajuuskonferenssin Royal Albert Hallissa, on upea mahdollisuus koko maailmanlaajuiselle Alfa-perheelle kerääntyä yhteen niiden kanssa, jotka jakavat saman intohimon evankelioinnille ja muutoksen aikaansaamiselle oman yhteisön keskellä.

Tämä joka toinen vuosi järjestettävä viikko tuo yhteen ihmisiä yli seitsemästäkymmenestä maasta ja lukuisista kirkkokunnista, jotka ovat jo mukana tai ovat kiinnostuneita Alfan eri toimintamuodoista. Viikko on täynnä ylistystä, rukousta ja opetusta.

 

Kartta tapahtumapaikalle (The Royal Albert Hall)